Proiectul CIVITAS – “O viață mai bună = consumator informat”

Proiectul CIVITAS – ”O viață mai bună = consumator informat”

Colegiul nostru este partener în Proiectul CIVITAS , ”O viață mai bună = consumator informat” inițiat de Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân” sub egida Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS
Conducerea colegiului împreună cu reprezentanții elevilor a participat la Conferința de deschidere a Proiectului, care s-a desfăşurat în data de 14 martie 2017, la sediul Colegiului Tehnic „Mircea cel Bătrân”. La Conferință, unde au fost prezentate, obiectivele, activitățile și rezultatele așteptate ale proiectului, domnul Sorin Mierlea, Președintele Asociației InfoCons a transmis aspecte importante despre necesitatea cunoașterii drepturilor consumatorilor și a modalităților de protejare a cetățenilor în calitate de consumatori.
În ziua de 23.03.2017, în sala de festivități a Colegiului Național ”Sfântul Sava” s-a desfășurat Campania de informare privind drepturile consumatorilor de către echipa din cadrul Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân”. La întâlnire au participat peste 60 de saviști implicați în proiect.
Lansarea Proiectului

1
3
4
5
6
7
8

0
0

Scrie un mesaj