Colegiul National Sfantul Sava

Noutăți

OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE MATEMATICĂ CLASELE IX-XII

ETAPA JUDEŢEANĂ/A SECTOARELOR MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Rezultate finale

1
2
3
4
5
6


Rezultate OJM

Clasa a IX-a
Clasa a X-a
Clasa a XI-a
Clasa a XII-a


5.12_CNSS


Liceul Sfantul Sava


1 DECEMBRIE

ZIUA NAȚIONALĂ  A ROMÂNIEI

,,Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasă țară, care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate… Frumoasă țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă am împărtașit-o atația ani, al cărei vis strămoșesc l-am visat și eu și mi-a fost îngăduit să-l văd împlinit. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre alte națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută…”
( Regina Maria)

 

 Orar2223


Festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 va incepe la ora 8.30 în curtea Colegiului.

Elevii vor fi prezenti la ora 8.


porti deschise afise-1

Primăria Sectorului 1 susține  elevii performanți

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 1, București precum și al sponsorilor,  21 de saviști premianți ai Concursului  “Nasa Ames Space Settlement Contest”, vor participa la Conferința internațională de dezvoltare spațială,  eveniment anual organizat de Societatea Spațială a Statelor Unite (fondată și sponsorizată de NASA). 

Invitația la conferință este urmare a premiilor  I,  II  și III obținute de elevii  care au realizat  proiecte  de nave spațiale originale, ”orașe” în miniatură cu toată infrastructura necesară, cu toate sistemele de susținere a vieții. 

Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!


Ziua educaţiei financiare

În  ziua de 11 aprilie 2022  în Colegiul Naţional „Sfântul Sava” s-a desfășurat întâlnirea dedicată  ” Zilei educației financiare”, zi instituită prin legea adoptată recent de Parlament.

La întâlnirea desfășurată în sala de festivități a colegiului au praticipat domnul Sorin Mihai Cîmpeanu- Ministru al educației, domnul deputat George  Tuță, domnul Sorin Ion-Secretar de Stat în Ministerul Educației,  domnul Florin Lixandru- Secretar de Stat în Ministerul Educației, domnul Radu Szekely – consilier,  domnul  Iancu  Guda- analist financiar, doamna  Laura  Miroslea – reprezentant al  Băncii Naționale a României, domnul Daniel Apostol – reprezentant al Autorității de Supraveghere Financiară.

 


 


ZIUA NATIONALA A LECTURII

Ziua Colegiului  Național ” Sfântul Sava” se va celebra vineri 3 decembrie 2021 începând cu ora 10.30

Lansarea anuarului CNSS 2020-2021
    Colectivul de redacție al anuarului CNSS 2020-2021, Angelina Moroșan și Irina  Voiculescu clasa a X a G, Irina Grigorescu, clasa a X a E, Mara Monica Țârdea, ilustrație copertă, clasa a X a G, vă invită la lansare vineri, 3 decembrie, ora 12.00, în holul mare al Colegiului.


INFORMARE  PRIVIND SITUAȚIA  VACCINĂRII SALARIAȚILOR DIN

COLEGIUL  NAȚIONAL  ” SFÂNTUL  SAVA”

Până la data de 1 . 11. 2021

sunt vaccinați cu cel puțin o doză 69 de salariați.
Ponderea  personalului vaccinat este de 86,25%

ANUNȚ PRIVIND DESCHIDEREA ANULUI ȘCOLAR 2021- 2022


brosuracnss


Mihai  Eminescu- proiect realizat de elevii clasei a X-a  I sub indrumarea prof. Cristina  Vaduva


 
NOUTATI

În perioada 24 – 31 octombrie 2020, UNESCO celebrează Global Media and Information Literacy (MIL) Week. Tema de anul acesta este: “Resisting Desinfodemic: Media and Information Literacy for everyone & by everyone”.
Cuvinte și imagini: o modalitate de a educa și de a gândi, de a colabora și, totodată, o cale de a lupta împotriva discriminării.
A spune povești este o parte din viața noastră, însă felul în care relatăm poate genera legături nebănuite cu ceilalți sau poate sabota orice încercare de a ne interconecta.

Săptămâna aceasta, dedicată rezistenței la dezinformare, vom discuta despre media, știri și dezinformare.

 

Oferta educațională 2020- prezentare realizată de Consiliul elevilor – mai 2020


OMEN nr. 4950/2019 din 27 august 2019 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat național 2020


MODELE ȘI CERERI

 

Burse 2019 – 2020 Cerere motivare absențe Cerere transfer